16 projectes emprenedors d’alumnes d’FP opten al premi Talent + Empresa 2018.

Alumnes de formació professional de 5 centres educatius del territori han defensat els seus projectes de negoci en la 1ª jornada del premi Talent+Empresa 2018, que ha tingut lloc a la Cambra de Comerç de Manresa. Un jurat format per membres del teixit empresarial ha escoltat les presentacions i haurà de decidir a quins projectes concedeix un guardó que els ofereix un seguiment i assessorament personalitzat per tal que el pla de negoci s’acabi portant a la pràctica.

Els projectes han estat bàsicament centrats en el sector sòciosanitari i industrial amb una important presència de negocis relacionats amb les noves tecnologies i la indústria 4.0. Conformats per 9 de cicles formatius de grau mitjà i 7 de grau superior de les escoles Joviat i Montserrat i els instituts Guillem Catà, Quercus i Lacetània.

CooperaTech ha estat part del jurat conjuntament amb les empreses Taelus, Maxion Wheels, ICL, Morning Labs, CTM, UManresa-FUB, Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, Fundació Althaia, Tecnium i Cambra de Comerç de Manresa.

L’acte de lliurament de premis es farà en el marc de la Setmana de l’Emprenedoria de Manresa, el proper dimarts, 15 de maig, a la 1 del migdia al Teatre Kursaal.

https://www.cambramanresa.cat/noticies/setze-projectes-emprenedors-dalumnes-dfp-opten-al-premi-talentempresa-2018/

supcmanresa.com

Català
Español
English